fbpx

Familie fotograaf Contacteer mij Today's special moments. Tomorrow's priceless treasures.


CONTACTEER MIJ

 

Wil je mij boeken of een kennismakingsgesprek aanvragen?
Heb je nog vragen, opmerkingen of iets helemaal anders? Gebruik dan het formulier hiernaast om mij te contacteren. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren.

Ontvang je binnen de 24 uur geen mail terug van mij! Kijk even in je spam, het kan zijn dat je daar mijn mail in terugvind.
E-MAIL: info@sisselsteyaert.be
GSM: 0494 082 151
BTW: BE0651983025

Lieve woordjes

 • We hadden een picknick georganiseerd en Sissel gevraagd om een uurtje foto's te komen nemen. Sissel was relaxed en vlot met onze (wilde) neefjes. De foto's waren een perfecte balans tussen spontaan en geposeerd. Super mooi resultaat en fijne ervaring. Merci Sissel! Xxx
  Els
 • Dankzij Sissel hebben we de perfecte foto's van onze heerlijke trouwweekend! Ze heeft niet alleen prachtige shoots van ons en onze familie gedaan, maar ook mooie, leuke en grappige sfeerfoto's gemaakt doorheen de dag en tijdens het feest. Ze heeft echt talent om toffe timings te kiezen om spontane momenten in beeld te brengen. De foto's werden achteraf ook heel mooi en snel verwerkt! Tip: kies voor je feest een fotograaf die niet alleen de mooiste foto's maakt, maar waarbij je je zeker ook op je gemak voelt en met plezier een hele dag mee doorbrengt. Met Sissel heb je het geluk van beide te hebben! Bedankt, big hugs!!
  Saskia & Handrin
 • Dankzij Sissel haar prachtige en realistische foto's van onze woning was deze snel verkocht. Ze werkt snel, correct en levert super kwaliteit. Ik kan ze iedereen aanbevelen, voor trouwfoto's, babypictures, ...
  Jolien
 • Super professioneel, heel vriendelijk en een oog voor dé ideale foto's van ons trouwfeest. Super dankbaar dat ik er zo'n mooi aandenken aan heb. Dank je wel Sissel!
  Thalya & Mark
 • Onverwachts via Facebook bij jou uitgekomen om jou foto’s te laten nemen van onze trouw. En wat een topper ben jij! Snelle reactie via mail, duidelijke communicatie. En dan die dag, onze trouw. De klik was er meteen, super sympathieke dame die van aanpakken weet! Ondanks wij totaal niet fotogeniek zijn, hebben wij toch prachtige foto’s gekregen. Als ik nog eens een fotograaf nodig heb, weet ik waar ik moet zijn. Zeker een aanrader!! Bedankt voor de mooie foto’s.
   
  Lina & Didier
 • Familieshoot gedaan met een 4-jarige spring in het veld en een 2jarige die niet altijd wou meewerken. Sissel zorgde ervoor dat we ons allemaal op ons gemak voelde en nam supermooie foto's. Het speelse en goedlachse van ons gezin is nu voor altijd vereeuwigd!
  Sara & gezin
 • Wij vonden Sissel heel toevallig via Facebook en wat een geluk was dat! Via e-mail klikte het al onmiddellijk goed: snelle communicatie, super veel enthousiasme en een enorme flexibiliteit (oa. door de coronacrisis) zorgden er voor dat ik me direct op mijn gemak voelde bij haar - nog voor we elkaar in het echt zagen! Op de dag van ons burgerlijk huwelijk én ons bubbel-trouwfeest een paar dagen later werd nogmaals bevestigd: Sissel is een TOPfotografe waar je zéker kan op rekenen 🤩 Ze was altijd precies waar ze moest zijn, met haar camera in de aanslag om net dat ene moment vast te leggen. En de resultaten mogen er dan ook zéker zijn! Dankzij Sissel hebben wij nu de mooiste foto's ter herinnering aan onze mooie en speciale dag(en). Voor al mijn volgende "fotograaf-noden" weet ik waar ik moet zijn, en ook al mijn familie en vrienden verwijs ik met zéér veel plezier en vertrouwen naar haar door 👍📸
  Renée & Yoeri


SAY HELLO

LET’S BE CONNECTED

Voel je vrij om mijn avonturen en verhalen te volgen.

 • Facebook
 • Instagram

LET’S MEET

info@sisselsteyaert.be