fbpx

Familie fotograaf Contacteer mij Today's special moments. Tomorrow's priceless treasures.


CONTACTEER MIJ

Wil je mij boeken of een kennismakingsgesprek aanvragen?
Heb je nog vragen, opmerkingen of iets helemaal anders? Gebruik dan het formulier hiernaast om mij te contacteren. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren.
Ontvang je binnen de 24 uur geen mail terug van mij! Kijk even in je spam, het kan zijn dat je daar mijn mail in terugvind.
E-MAIL: [email protected]
GSM: 0494 082 151
BTW: BE0651983025

Lieve woordjes

Claartje & gezin

Claartje & gezin

Het genoegen gehad om kennis te maken met Sissel voor een zwangerschapsshoot en een newbornshoot. Zeer tevreden over zowel het eindresultaat als de manier waarop Sissel de shoots op een zeer rustige en speelse manier uitvoert. Voor ons zoontje waren het twee zeer leuke namiddagen door Sissel haar kindvriendelijke manier van aanpak. Het eindresultaat is ook prachtig en gaat ons nog vaak doen terugdenken aan een heerlijke tijd! Een echte aanrader!

Renée & Yoeri

Renée & Yoeri

Wij vonden Sissel heel toevallig via Facebook en wat een geluk was dat! Via e-mail klikte het al onmiddellijk goed: snelle communicatie, super veel enthousiasme en een enorme flexibiliteit (oa. door de coronacrisis) zorgden er voor dat ik me direct op mijn gemak voelde bij haar - nog voor we elkaar in het echt zagen! Op de dag van ons burgerlijk huwelijk én ons bubbel-trouwfeest een paar dagen later werd nogmaals bevestigd: Sissel is een TOPfotografe waar je zéker kan op rekenen 🤩 Ze was altijd precies waar ze moest zijn, met haar camera in de aanslag om net dat ene moment vast te leggen. En de resultaten mogen er dan ook zéker zijn! Dankzij Sissel hebben wij nu de mooiste foto's ter herinnering aan onze mooie en speciale dag(en). Voor al mijn volgende "fotograaf-noden" weet ik waar ik moet zijn, en ook al mijn familie en vrienden verwijs ik met zéér veel plezier en vertrouwen naar haar door 👍📸

Pauline & gezin

Pauline & gezin

Wij vroegen Sissel om enkele gezinsfoto's te maken ter gelegenheid van de verjaardag van ons mama. Het werd een super leuke namiddag met een heel mooi resultaat. Sissel is erg ongedwongen en heel sympathiek: een echte aanrader!! Nogmaals erg bedankt!

Lina & Didier

Lina & Didier

Onverwachts via Facebook bij jou uitgekomen om jou foto’s te laten nemen van onze trouw. En wat een topper ben jij! Snelle reactie via mail, duidelijke communicatie. En dan die dag, onze trouw. De klik was er meteen, super sympathieke dame die van aanpakken weet! Ondanks wij totaal niet fotogeniek zijn, hebben wij toch prachtige foto’s gekregen. Als ik nog eens een fotograaf nodig heb, weet ik waar ik moet zijn. Zeker een aanrader!! Bedankt voor de mooie foto’s.

Sarah & gezin

Sarah & gezin

Familieshoot gedaan met een 4-jarige spring in het veld en een 2jarige die niet altijd wou meewerken. Sissel zorgde ervoor dat we ons allemaal op ons gemak voelde en nam supermooie foto's. Het speelse en goedlachse van ons gezin is nu voor altijd vereeuwigd!

Saskia & Handrin

Saskia & Handrin

Dankzij Sissel hebben we de perfecte foto's van onze heerlijke trouwweekend! Ze heeft niet alleen prachtige shoots van ons en onze familie gedaan, maar ook mooie, leuke en grappige sfeerfoto's gemaakt doorheen de dag en tijdens het feest. Ze heeft echt talent om toffe timings te kiezen om spontane momenten in beeld te brengen. De foto's werden achteraf ook heel mooi en snel verwerkt! Tip: kies voor je feest een fotograaf die niet alleen de mooiste foto's maakt, maar waarbij je je zeker ook op je gemak voelt en met plezier een hele dag mee doorbrengt. Met Sissel heb je het geluk van beide te hebben! Bedankt, big hugs!!

Els & familie

Els & familie

We hadden een picknick georganiseerd en Sissel gevraagd om een uurtje foto's te komen nemen. Sissel was relaxed en vlot met onze (wilde) neefjes. De foto's waren een perfecte balans tussen spontaan en geposeerd. Super mooi resultaat en fijne ervaring. Merci Sissel! Xxx


SAY HELLO

LET’S BE CONNECTED

Voel je vrij om mijn avonturen en verhalen te volgen.

  • Facebook
  • Instagram

LET’S MEET

[email protected]