fbpx


Els
"We hadden een picknick georganiseerd en Sissel gevraagd om een uurtje foto's te komen nemen. Sissel was relaxed en vlot met onze (wilde) neefjes. De foto's waren een perfecte balans tussen spontaan en geposeerd. Super mooi resultaat en fijne ervaring. Merci Sissel! Xxx"


Els
Gezinsreportage
-
augustus 2019
Saskia & Handrin
Dankzij Sissel hebben we de perfecte foto's van onze heerlijke trouwweekend! Ze heeft niet alleen prachtige shoots van ons en onze familie gedaan, maar ook mooie, leuke en grappige sfeerfoto's gemaakt doorheen de dag en tijdens het feest. Ze heeft echt talent om toffe timings te kiezen om spontane momenten in beeld te brengen. De foto's werden achteraf ook heel mooi en snel verwerkt! Tip: kies voor je feest een fotograaf die niet alleen de mooiste foto's maakt, maar waarbij je je zeker ook op je gemak voelt en met plezier een hele dag mee doorbrengt. Met Sissel heb je het geluk van beide te hebben! Bedankt, big hugs!!


Saskia & Handrin
Huwelijksreportage
-
juni 2019
Jolien
Dankzij Sissel haar prachtige en realistische foto's van onze woning was deze snel verkocht. Ze werkt snel, correct en levert super kwaliteit. Ik kan ze iedereen aanbevelen, voor trouwfoto's, babypictures, ...


Jolien
Interieur
-
april 2019
Thalya & Mark
Super professioneel, heel vriendelijk en een oog voor dé ideale foto's van ons trouwfeest. Super dankbaar dat ik er zo'n mooi aandenken aan heb. Dank je wel Sissel!


Thalya & Mark
Huwelijksreportage
-
juli 2019

SAY HELLO

LET’S BE CONNECTED

Voel je vrij om mijn avonturen en verhalen te volgen.

LET’S MEET

[email protected]