fbpx

Fotograaf Antwerpen Huwelijksfotograaf Today's special moments. Tomorrow's priceless treasures.

Proficiat


Dikke Proficiat met jullie verloving en met jullie trouwplannen! Super spannend…
Jullie willen een mooie terugblik van jullie huwelijk en daar wil ik graag bij helpen. Want dit is een dag om nooit te vergeten!
Ik ga op zoek naar de kleine details, de emoties, die ene blik, de momenten waarop te zien is wat jullie en jullie gasten voelen. Via deze beelden laat ik jullie dag opnieuw vertellen en beleven.
Zeer belangrijk dat jullie niet enkel mijn stijl mooi vinden maar er moet ook een goede klik is tussen ons.
Daarom spreken we eerst af! Dan overlopen we even jullie dag hoe jullie dit zien en wat jullie verwachtingen zijn. Op die manier leren we elkaar kennen en kunnen jullie zien als ik de juiste persoon ben voor jullie trouw. Want het is zeer belangrijk dat jullie op jullie gemak voelen zodat ik mij volledig kan uitleven als fotograaf.
Ik ben al benieuwd naar jullie plannen en verwachtingen.

 

Veel gestelde vragen

PORTFOLIOVEEL GESTELDE VRAGEN

+ WELKE REGIO’S FOTOGRAFEER IK?


Jullie kunnen mij boeken over heel België. Hier komen ook geen extra verplaatsingskosten bij.

+ PRIJZEN


Ik werk met drie prijspakketten en de nodige informatie vindt u op deze pagina.
Wensen jullie een huwelijksreportage op maat? Dan is dit zeker mogelijk! Stuur mij even een mailtje met wat meer informatie.

 

+ HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?


  • Kennismakingsgesprek
We spreken eerst af om te zien als ik de juiste persoon ben om jullie dag in beeld te brengen. Want elke fotograaf heeft zijn eigen stijl en manieren van werking. Het is heel belangrijk dat er een klik is tussen ons.
  • Na het gesprek
Als jullie mij nemen als fotograaf dan spreken we opnieuw af 2 à 4 weken voor jullie huwelijksdag. Dan kunnen we alles overlopen en kunnen jullie nog de nodige vragen stellen. Sowieso kunnen jullie mij altijd bereiken via Whatsapp of mail.
  • Tijdens het huwelijk
Dan hou ik jullie de hele tijd in de gaten. Klinkt een beetje creepy maar zo mis ik geen enkel moment. En ik beloof jullie dat jullie geen last hebben van mij. Op zo momenten ben ik ongeveer onzichtbaar maar toch aanwezig.
  • Na het huwelijk
Via de online galerij ontvangen jullie de foto’s. Dit is zeer gemakkelijk om jullie foto’s te downloaden. Ongeveer binnen de 4 weken krijgen jullie de volledige reportage.

Huwelijksfotograaf | trouwreportage | verlovingsshoot | huwelijksshoot | trouwfotograaf

SAY HELLO!!

LET’S BE CONNECTED

Voel je vrij om mijn avonturen en verhalen te volgen.

  • Facebook
  • Instagram

LET’S MEET

[email protected]