fbpx


Proficiat


Dikke Proficiat met jullie verloving en met jullie trouwplannen! Super spannend…
Jullie willen een mooie terugblik van jullie huwelijk en daar wil ik graag bij helpen. Want dit is een dag om nooit te vergeten!
Ik ga op zoek naar de kleine details, de emoties, die ene blik, de momenten waarop te zien is wat jullie en jullie gasten voelen. Via deze beelden laat ik jullie dag opnieuw vertellen en beleven.
Zeer belangrijk dat jullie niet enkel mijn stijl mooi vinden maar er moet ook een goede klik zijn tussen ons.
Daarom spreken we eerst af! Dan overlopen we even jullie dag hoe jullie dit zien en wat jullie verwachtingen zijn. Op die manier leren we elkaar kennen en kunnen jullie zien als ik de juiste persoon ben voor jullie trouw. Want het is zeer belangrijk dat jullie op jullie gemak voelen zodat ik mij volledig kan uitleven als fotograaf.
Ik ben al benieuwd naar jullie plannen en verwachtingen.


Meer info!Vragen...


Jullie kunnen mij boeken over heel België, het maakt helemaal niet uit waar het is. Zelf woon ik in Antwerpen maar heb mijn kindertijd doorgebracht in het mooie Gent. Dus met heel veel plezier keer ik terug naar daar!
Kennismakingsgesprek:

We spreken eerst eens af om te zien als ik de juiste persoon ben om jullie dag in beeld te brengen. Want elke fotograaf heeft zijn eigen manieren en zijn stijl.

Na het gesprek:

Als jullie mij nemen als fotograaf dan spreken we opnieuw af 3 à 4 weken voor de trouw. Dan kunnen we eens alles overlopen en als jullie vragen hebben dan kan je die zeker stellen. Sowieso blijf ik altijd bereikbaar via mail of Whatsapp.

Tijdens het Huwelijk:

Dan hou ik jullie de hele tijd in het oog. Klinkt een beetje creepy maar zo mis ik geen enkel moment! En ik beloof dat jullie geen last hebben van mij. Op zo momenten ben ik ongeveer onzichtbaar maar toch aanwezig. Ik ben steeds op zoek naar die momenten maar roep me maar als jullie geposeerde foto's ook willen!

Na het huwelijk:

Jullie zijn zo benieuwd naar de foto's en in jullie plaats zou ik ook zo snel mogelijk de foto's willen ontvangen. Dus binnen de 4 weken krijgen jullie ook al de foto's.
Ieder huwelijk is anders maar voor meer informatie vind je op deze pagina. Is jullie trouw volledig anders? Stuur een mailtje voor meer info en over de prijzen.

Huwelijksfotograaf | trouwreportage | verlovingsshoot | huwelijksshoot | trouwfotograaf

SAY HELLO!!

LET’S BE CONNECTED

Voel je vrij om mijn avonturen en verhalen te volgen.

  • Facebook
  • Instagram

LET’S MEET

[email protected]