fbpx


 

/ PURE FOTOGRAFIE

Zalig om te doen! De glimlachen, gekke bekken, boze gezichten, soms traantjes met natuurlijk daarna de snottebellen,… om dit allemaal in beeld te brengen. Geen geforceerde poses, we gaan op een spontane en speelse manier aan de slag. Dit wil ook zeggen dat we naar buiten trekken of bij jullie thuis. Geduld… Dat heb ik zeker! Jullie kleine spruit moet zich op zijn/haar gemak voelen.

Contacteer mij!


New born


Proficiat met jullie klein schatje!!!
Bij mij zal je geen foto’s van perfect geposeerde baby’tjes vinden.
Maar wat kan je wel van me verwachten?
Ik kom langs bij jullie thuis om het huiselijke sfeer en jullie op een natuurlijke manier in beeld te brengen.
Ik neem portretjes van jullie kleine spruit en de liefde tussen het gezin. Gewoon dagelijkse foto’s worden ook genomen, zoals pampers vervangen of gewoon de knuffelmomentjes tussen jullie,… Spontane beelden.

 

View portofolio


Gezinsfotografie


Hou je niet van poseren de hele tijd maar wil je graag mooie foto’s van jullie gezin? Dan ben ik de juiste persoon voor jullie.
Jullie mogen de locatie kiezen, een locatie die jullie echt tof vinden en jullie zelf kunnen zijn! Het is belangrijk dat jullie zich op het gemak voelen. Zeker met kinderen is het belangrijk dat ze hun ding kunnen doen en volledig hun zelf kunnen zijn.
Sowieso worden er groepsfoto’s genomen, maar zonder te veel geposeerd.Dus als jullie kindje of kinderen niet direct veel zin heeft om mooi te poseren, geen paniek! Laat zeker jullie kindjes volledig gaan, dit zijn de leukste en mooiste foto’s.

Bij deze fotosessie zal ik ongeveer een uur bij jullie zijn. Liever langer is zeker mogelijk maar dan kijken jullie best even naar een Day in a life.


View portofolio


Day in the life


Als gezin maak je elke dag zoveel mooie momenten mee! Ze gaan zo vlug voorbij en zijn ook zo subtiel en maken we niet altijd bewust mee. Deze subtiele, veel voorkomende momenten die de band tussen het gezin maakt wil ik in beeld brengen.
Geen geposeerde afgelikte foto’s maar gewoon jullie!
Welke momenten?
  • Dagelijkse zaken zoals: Ontbijten, bad nemen, spelen, springen op bed, samen naar de winkel,…
  • Picknicken, naar de zee gaan, in het bos spelen,…
  • Familiebezoek
  • Verjaardagsfeestje, kerstbomen zetten,…
Alles is mogelijk!View portofolioSAY HELLO

LET’S BE CONNECTE

Voel je vrij om mijn avonturen en verhalen te volgen.

  • Facebook
  • Instagram

LET’S MEET

[email protected]