Meer over mij

Liefde voor grote & kleine avonturen

Leuk om kennis met jullie te maken! Mijn naam is Sissel en ik woon samen met mijn vriend, ons gekke konijn en onze twee katten in Antwerpen.

Hoewel ik oorspronkelijk uit Gent kom, heeft de liefde me naar Antwerpen gebracht en hier wonen we nu al zes jaar. Maar ik denk dat je nog steeds een beetje van mijn Gentse roots kunt horen in mijn accent 😉

Twee jaar geleden kon ik na drie jaar als bijberoep te hebben gewerkt eindelijk mijn droom waarmaken en beginnen als fulltime fotograaf. Ik kan het nog steeds nauwelijks geloven dat ik nu elke dag mag doen wat ik het liefste doe – het vastleggen van mooie en vooral speciale momenten voor geweldige mensen zoals jullie! Het is een voorrecht om deze momenten te mogen delen en vastleggen en ik voel me bevoorrecht dat ik de kans heb om te doen waar ik het meest van houd.

 

 

Fotograaf Sissel
Reizen

Favoriete reisbestemming

 Één van onze favoriete reisbestemming is Tenerife. Intussen al 3 keer naartoe gereisd en we kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen! Het prachtige weer, de adembenemende wandelroutes en het geweldige snorkelen maken het de perfecte vakantiebestemming. We hebben daar al zoveel mooie herinneringen gemaakt en ons hart verloren aan dit geweldige eiland! 

Maar onze avonturen gaan verder, want in 2023 hebben we Costa Rica bezocht en het was absoluut geweldig. We hebben de mooiste tropische bossen verkend en zoveel wilde dieren gespot! En als kers op de taart hebben we ook nog eens een prachtige bruiloft van een goede vriendin bijgewoond. Costa Rica is zeker een aanrader voor iedereen die van natuur en avontuur houdt.

En als je dacht dat we klaar waren met onze reisplannen, denk dan nog eens na! Want in 2024 staat Mexico op onze planning en we zijn ontzettend enthousiast om dit land te verkennen.

Als je ook van plan bent om naar Tenerife of Costa Rica te gaan, geven we je graag wat tips en advies. Laat het ons weten en we helpen je graag op weg naar een onvergetelijke vakantie-ervaring!

 

 

Onze huisdieren

Met 2 katten en een konijn is er altijd leven in huis.

fotograaf huisdieren

Lieve woorden

Lieve woorden

Spontane foto's
5/5
Spontane foto's

Zin in een shoot?

Hebben jullie vragen of willen jullie graag een fotoshoot boeken?
Trouwen jullie binnenkort en willen jullie graag een kennismakingsgesprek? 

 

Stuur mij een mailtje en dan horen jullie zeer snel iets van mij. 

Tot binnenkort!

Familie fotoshoot Nijlen

Based in Antwerp, available in Belgium

Onze algemene voorwaarden en privacyverklaring zijn bij elke opdracht van toepassing

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW 

Sissel Steyaert Photography / BE0651983025

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren . Cookie Policy